preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Razno

 

Himna OŠ Čavle

U našem grobničkom kraju,

jedna je škola za koju svi znaju;

kao kaštel poznata, samo malo manja

utvrda je igre, prijateljstva znanja.

 

Prozori su njeni zrcala za ptice

i za svako dječje nasmijano lice;

u mirisu šume, dahu Mediterana

ona nam je drugi dom svakoga dana.

 

Ref.

Mi smo uvijek spremni za pjesmu i ples,

ponosno nosimo pobjednički dres,

djetinjstva našeg ti čuvaš blaga,

bila si i ostala čavjanska škola draga!

 

Na satovima svim u zraku su ruke

i kad dođe vrijeme za put u nove luke

bit ćemo spremni za sva vremena

u kojima ćeš ostati najdraža uspomena!

 

DOBRO JE ČINITI DOBRO - KREATIVNA RADIONICA NA SATU RAZREDNE ZAJEDNICE

Biti dobar je plemenito. Učiti druge da budu dobri je još plemenitije.

Kao što je uobičajeno, učenici šestih razreda započeli su s izradom prigodnih predmeta za humanitarni sajam koji će se organizirati tijekom prosinca. Ove godine odlučili su, uz pomoć svojih razrednica, izraditi ukrasne predmete za božićnu jelku. Ideje su potražili na različitim internetskim stranicama i pronašli nešto što im se odmah dopalo. Ukrasi su veoma jednostavni za izradu. Potrebno je tanje uže, malo ljepila za drvo, nekoliko različitih šarenih mašnica i puno dobre volje. Uže se umače u ljepilo, uredno i pažljivo savije te ostavi da se osuši. Na osušeni predmet mogu se zalijepiti mašnice, kuglice, srebrni i zlatni ukrasi.

 

Vrijedne ruke, vuna i škare

Dok su se neki bavili oblikovanjem navedenih ukrasa, neki su od meke vunice izrađivali zgodne čupave kuglice. Učenice i učenici su bili aktivni i spremni za suradnju.

Učenici su se rado uključili u izradu ukrasnih predmeta za sajam jer će se dobivenim novčanim prilozima nekom djetetu uljepšati i razveseliti blagdansko vrijeme. Osim toga, znaju da je dobro činiti dobro i da se od djetinjstva uči biti human.

Razrednice 6.a, b,c

 

Ukrasi za božićni sajam


 

TJEDAN SOLIDARNOSTI - 40. TRADICIONALNA AKCIJA SOLIDARNOST NA DJELU U ČAVLIMA

11. listopada 2012., ispred Doma kulture u Čavlima, organizirana je 40. tradicionalna akcija Solidarnost na djelu u organizaciji Gradskog i županijskog Crvenog križa. Akciji su se pridružili mali volonteri OŠ Čavle koji su mještanima prodavali bonove solidarnosti i u tome bili vrlo uspješni.


DAN JABUKA 2012.

     Učenici OŠ Čavle su i ove godine obilježili Dan jabuka humanitarnom akcijom prikupljanja jabuka koje će se donirati Crvenom križu za potrebe Pučke kuhinje. I u ovoj akciji su učenici i njihovi roditelji pokazali svoje veliko srce.

 
                                                          Voditeljica MCK-a OŠ Čavle:
                                                                    Jelica Šubašić

 


VELIKO SRCE UČENIKA, RODITELJA I UČITELJA OŠ ČAVLE

Tradicionalnim božićno – novogodišnjim humanitarnim koncertom i prigodnim božićnim sajmom učeničkih radova, vrijedni učenici, roditelji i učitelji OŠ Čavle sakupili su nešto više od 10.000,00 kn i donirali za UNICEF-ov projekt Škole za Afriku te za Paulu i Duju Jardasa i Anitu Šalov. U prepunom Domu kulture Čavle, 19. prosinca 2012., uz bogat program u kojem su se uz učenike OŠ Čavle  predstavile i Tancurice, Flash dance Unit i Zumba, božićni je duh ispunio srca sviju ljubavlju, nadom i radošću jer DOBRO JE ČINITI DOBRO! 

 

   


ZAHVALA UNICEF-a

Poštovani,

ovim putem želimo Vam uputiti našu iskrenu zahvalu za provedene aktivnosti u sklopu Vaše škole te Vas izvjestiti  da smo zaprimili Vašu donaciju namjenjenu projektu “Škole za Afriku”, u koji ste se, zajedno sa Vašim učenicima uključili ovako volonterski i s puno srca.

Stoga još jednom veliko Vam hvala na tome!

Vama, Vašim kolegicama i kolegama te svim učenicima želimo puno uspjeha u daljnjem radu te organiziranju ovakvih i sličnih humanitarnih aktivnosti!

Radujući se daljnjoj zajedničkoj suradnji u izgradnji boljeg svijeta za svu djecu, srdačno Vas pozdravljamo i želimo sve najbolje povodom blagdana!

                                                                        UNICEF Zagreb

 

Fotografije sa sajma učeničkih radova možete pogledati ovdje.

Fotografije s humanitarnog božićnog koncerta možete pogledati ovdje.


POSJET MALIH HUMANITARACA DJEČJEM DOMU "IZVOR" U SELCIMA

Tijekom mjeseca studenog 2012. godine, Mali humanitarci i njihova voditeljica, vjeroučiteljica Kornelija Radošević, organizirali su na nivou cijele škole humanitarnu akciju za Dječji dom Izvor u Selcima.

Ovom prilikom zahvaljujemo svim učenicima i njihovim roditeljima koji su se odazvali pozivu. Uz odjeću i slatkiše, od sakupljenog novca kupili smo didaktička pomagala i higijenske potrepštine te, u dogovoru sa ravnateljemgospodinom Nikicom Sečenom, posjetili Dječji dom Izvor 07. prosinca  2012. godine. 

U pratnji Malih humanitaraca, učenika 5.b i 6.c razreda, išli su vjeroučiteljica Kornelija Radošević i vlč. Pero Zeba. Dočekani smo u vrlo toplom i prijateljskom okruženju, a najljepša nagrada su nam osmjesi na licima djece koju smo uspjeli razveseliti uoči nadolazećih blagdana.  

                                                                         Mali humanitarci 


DONACIJA CENTRU ZA AUTIZAM

Riječkoj podružnici centra za autizam Zagreb učenici i djelatnici OŠ Čavle darovali su didaktičke igračke i edukativnu opremu uz već uplaćeni novčani iznos. Humanitarnu akciju potaknula je čavjanska učenica Melisa Huskić koja nas je osvijestila u kakvoj situaciji je Centar te da je svaka pomoć dobrodošla.

    


DANI KRUHA-DANI ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE 2013.

 

Slušaj kako zemlja diše.

Slušaj kako raste trava.

Slušaj kako, pod stopama našim,

Skrivena snaga u sjemenci spava.

U petak, 27. rujna 2013., prigodnim programom, prezentacijama Od kruha do pogače i Za gladne u svijetu, izložbom učeničkih maštovitih radova od tijesta te humanitarnom akcijom za UNICEF-ov  projekt Škole za Afriku, svečano je obilježen Dan kruha – dan zahvalnosti za plodove zemlje u OŠ Čavle. Među mnoštvom vrlo lijepih radova odabrano je i nagrađeno 18 radova koji će krasiti Zeleni stol OŠ Čavle na Pekmezijadi, u subotu, 28. rujna, u Domu kulture Čavle.

  

  


SOLIDARNOST NA DJELU

Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka je 10. listopada 2013. godine u Čavlima organiziralo   41. Sabirnu akciju Solidarnost na djelu 2013. U sklopu akcije prikupljala se je odjeća, obuća, posteljina..., a učenici 7.b razreda prodavali su     bonove zahvalnosti u apoenima od 1, 5, 10 i 20 kn. 

 

                                                                                                

                                                                Voditeljica PCK OŠ Čavle: 

                                                                  Jelica Šubašić, uč. RN-e


DAN JABUKA 2013.

U četvrtak, 17. listopada 2013., humanitarnom akcijom prikupljanja jabuka za potrebe korisnika Pučke kuhinje Grada Rijeke obilježili smo 20. listopad, Dan jabuka. Sakupljeno je 48 kg jabuka.

                                                                 

                                                            Jelica Šubašić,

                                                           voditeljica MCK-a OŠ Čavle

    


POSEBNO ZANIMLJIV I SADRŽAJIMA BOGAT SVETI NIKOLA U OŠ ČAVLE


HUMANOST UČENIKA, RODITELJA I UČITELJA

 

  • IGROKAZ, DRVO ŽELJA I PUNO LIJEPIH PORUKA TE SLATKIŠ ZA SVAKOG UČENIKA

U petak, 6. prosinca, prigodnim igrokazom učenika 6.c razreda i proglašenjem  najljepših učeničkih radova s porukama i željama upućenih svetom Nikoli obilježen je dan kojem se raduju i nestrpljivo ga iščekuju djeca, ali i odrasli. Školsko Drvo želja je i ove godine bilo prepuno prekrasnih i vrlo maštovito izrađenih čizmica s još ljepšim porukama i željama.

 

            

 

 

Učenici su bili vrlo skromni u iskazivanju vlastitih želja te još jednom pokazali svoju nesebičnost prekrasnim porukama o miru i ljubavi pri čemu nisu zaboravili svoju obitelj i prijatelje, bolesne i siromašne te sve one kojima je pomoć potrebna. Bilo je uistinu teško odabrati četiri najljepša učenička rada te su pohvaljeni svi učenici, a nagrađeni su:

 

LUKA ŽEŽELIĆ, 1.a

 LORENA TOMIĆ, 2.b

RAUL  JURETIĆ, 3.c

ANABEL KUKEC, 4.a

Sveti Nikola!

Ja se zovem Luka Žeželić  i želio bih samo da moja obitelj bude zdrava!

LUKA ŽEŽELIĆ, 1.a

 

 

Dragi sveti Nikola!

Ja imam samo jednu želju. Ne želim niti slatkiše niti mobitel…samo želim da siromašna djeca budu sretna barem danas te slatkiše i poklon koji si namijenio meni odnesi djetetu koji ima mnogo manje od mene. Eto, to je moja želja!

ANABEL KUKEC, 4.a

 

 

Prekrasne poruke bile su i u čizmicama koje nisu nagrađene:

Dragi sveti Nikola!

Ove godine želim da nahraniš ljude koji su gladni i da pomogneš onima kojima je pomoć potrebna. A za mene može jedna čokolada i nekoliko bombona.

ZARA SABALIĆ, 4.b

 

Dragi sveti Nikola!

Ove sam godine bio dobar i veselim ti se. Želio bih da svi budu zdravi i da nikoga ništa ne boli, a za sebe bih molio da mi nešto doneseš.

Voli te tvoj NOEL  MAVRINAC iz 3.c razreda!

 

Ovo pismo pišem svima. Neka vam božićni zvukovi zvona donesu radost koja će nam uvijek dati nadu… Sveti Nikola, ja od tebe ne želim ništa osim zdravlja i mira u obitelji!

ADIS ESE,  4.c

 

Dragi sveti Nikola!

Zovem se Korina i imam devet godina. Ove godine posebno želim da svi bolesni ozdrave i da siromašni dobiju hranu i odjeću. Također želim da moj razred bude dobar i da svi dobijemo malen dar. Želim da sva djeca budu sretna i vesela. Bila sam vrijedna i dobra pa se nadam da ćeš mi ispuniti neku od ovih želja.

Puno te voli i pozdravlja KORINA SVEŠKO, učenica 3.c razreda OŠ Čavle

 

Dragi sveti Nikola!

Ove sam godine bio većinom dobar. Pomagao sam starijima, bio sam dobar prema životinjama i marljivo sam učio. Sve što želim je puno zdravlja u mojoj obitelji.

Tvoj  VITO MAŠKARIN, 3.c razred

 

Dragi sveti Nikola!

Ja bih ove godine želio barem LEGO kockice, ali ako hoćeš možeš mi dati samo malo slatkiša iako znam da oni kvare zube. A ti Krampuse, možeš mi dati jednu, dvije, tri, čak i četiri šibe jer ove godine nisam baš bio dobar…

MATEJ ŽAGAR


Posebno su kreativni bili učenici 8. b razreda koji su sa svojom razrednicom, Ljerkom Linić, izradili Skalicu želja.

 


Sveti Nikola nikoga nije zaboravio te je malim slatkišem nagradio svakog učenika naše škole!

  


·         AKTIVNO UČEŠĆE U AKCIJI MLADI PROTIV GLADI

 I ove godine uključili smo se u humanitarnu akciju Mladi protiv gladi koju, u povodu blagdana Sv. Nikole, četvrtu godinu zaredom organiziraju Franjevački svjetovni red i Franjevačka mladež – Frama Primorsko – istarskog područja, a pomoć je namijenjena korisnicima Socijalne samoposluge u Rijeci. Učenici su prikupili zavidnu količinu školskog pribora, trajnih prehrambenih, higijenskih i sanitarnih potrepština te uručili organizatoru akcije upravo na blagdan Sv. Nikole kako bi i na ovaj način razveselili one kojima je pomoć potrebna.


·         IZRADA I PODJELA ŠIBA ZA DOBROVOLJNI  PRILOG U HUMANITARNE SVRHE

 Učenici 1. – 4. razreda vrijedno su sa svojim učiteljicama izrađivali šibe. Zavidna količina prekrasnih šiba našla je mjesto u mnogim domovima učenika i mještana Općine Čavle, a sakupljeni dobrovoljni prilozi pridružit će se dobrovoljnim prilozima na tradicionalnom humanitarnom koncertu i prigodnom sajmu učeničkih radova koji će se održati u Domu kulture Čavle, 16. prosinca 2013. u 17,00 sati te donirati za Dječju bolnicu Kantrida, UNICEF-ov projekt Škole za Afriku, Paulu i Duju Jardas te bolesne prijatelje na području Grobnišćine.·         POSJET DJEČJOJ BOLNICI KANTRIDA – PRIGODAN IGROKAZ I POKLONI

 Prigodnim igrokazom i donacijom deka i anatomskih jastuka učenici su dan uoči blagdana Sv. Nikole posjetili Odjel za onkologiju Dječje bolnice Kantrida sa željom da i njima podare malo veselja. Valja napomenuti da su sredstva za kupnju deka i jastuka učenici sakupili dobrovoljnim prilozima mještana za radove koje su marljivo izrađivali tijekom mjeseca listopada i studenog.


·         PAPINSKA MISIJSKA DJELA – PRIKUPLJENO MNOŠTVO BOMBONA I PODIJELJENI POZIVI MJEŠTANIMA ZA UKLJUČIVANJE U CARITASOVU AKCIJU PRIKUPLJANJA POMOĆI ZA POTREBITE

 Prethodnih dana u učeničkim torbama nalazile su se i vrećice bombona koje su učenici marljivo sakupljali, a podijeljeni su i pozivi mještanima da se uključe u CARITASOVU akciju prikupljanja pomoći za potrebite kojoj se je ove godine priključio i trgovački lanac LIDL.

 Ne treba zaboraviti ni učešće Malih prirodnjaka na Pekmezijadi u Domu kulture Čavle, manifestaciji namijenjenoj prikupljanju sredstava za potrebite s područja Općine Čavle, kao ni humanitarnu akciju povodom Dana kruha – dana zahvalnosti za plodove zemlje, namijenjenu UNICEF-ovom projektu „Škole za Afriku“.

 

          Sve ove akcije proveli smo zahvaljujući našim vrijednim i nesebičnim učenicima, učiteljima i roditeljima koji su se aktivno uključili i dali podršku svim našim aktivnostima. A kako je kada se male i velike ruke slože najbolje se je vidjelo na radionicama izrade radova za božićni sajam u koje su se aktivno uključili i mame i tate. Bilo je veselo i kreativno, a najvredniji je onaj predivan osjećaj koji nas je pratio i koji nas prati kroz sve naše humanitarne akcije jer uistinu je DOBRO ČINITI DOBRO!

 

 

Kruna ovogodišnjih humanitarnih aktivnosti OŠ Čavle bit će već tradicionalni božićni koncert i prigodni sajam učeničkih radova za koji vrijedno radimo gotovo cijelo polugodište.

Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže 16. prosinca u 17,00 sati u Domu kulture Čavle na humanitarnom božićnom koncertu i prigodnoj izložbi učeničkih radova!

Vjeroučiteljice Marta Zoretić i Kornelija Radošević

Ravnateljica Tanja Stanković


 

OŠ ČAVLE: DOBRO JE ČINITI DOBRO

    Svečano raspoloženje i blagdanski ugođaj ispunili su prepuni Dom kulture na Čavlima u ponedjeljak 16. prosinca 2013. kada su učenici OŠČavle priredili već tradicionalni božićni humanitarni koncert i sajam prigodnih učeničkih radova. Povodom nadolazećih blagdana izveden je bogat program koji je sadržavao pjesme, plesove i igrokaze, a pripremili su ga učenici zajedno s voditeljima školskih družina za roditelje, djelatnike škole i mještane.

 

     Vođeni geslom DOBRO JE ČINITI DOBRO i mišlju Majke Terezije koja je jednom rekla: „Ne možemo činiti velike stvari, ali možemo činiti mnogo malih stvari s velikom ljubavlju”, zaključili smo da svi imamo neki jedinstveni dar, neku vještinu, talent i da koristeći te mogućnosti možemo dati doprinos u pomaganju potrebitima. U izradi radova za prigodni božićni sajam uključili su se uz učenike i učitelje i roditelji, a rezultat zajedničkoga rada i truda bio je uistinu impozantan: predvorje Doma kulture bilo je prepuno maštovitih i originalnih radova, a većina je njih našla mjesto u domovima brojnih posjetitelja koji su svojim dolaskom pružili potporu i još jednom pokazali koliko je veliko srce ljudi na Grobinštini.  Nešto više od 10.000,00 kn prikupljenih dobrovoljnim prilozima na ulazu i prodajom učeničkih radova te šiba povodom sv. Nikole bit će donirano za UNICEF-ov projekt Škole za Afriku, Dječju bolnicu Kantrida, Duji i Paoli Jardas, a želja nam je prigodnim poklonima razveseliti i bolesne prijatelje na Grobinštini.

    

    Program su svojim nastupom uveličali uvijek nam dragi gosti, plesna skupina Flash Dance Unit te plesna grupa zumbe, naši višegodišnji saveznici u ostvarivanju dobrih djela.

Katarina Badurina Miculinić, učiteljica HJ-a


 

SUDJELOVANJE OŠ ČAVLE NA HUMANITARNOM KOCERTU HumariTANCI

U subotu, 15. ožujka 2014.godine, učenici OŠ Čavle sudjelovali su na humanitarnoj akciji pod nazivom HumariTANCI u organizaciji Ženskog društva Grobnišćica, Foruma žena Čavle te Udruge Vidov san za čistu planetu. Mjesto  događanja i ovoga puta je bio Dom kulture Čavle, a humanitarna se akcija organizirala za pomoć obiteljima Ćudić i Čaval, čije su kuće oštećene u požarima.

Učenici OŠ Čavle opet su pokazali veliko srce. Svojim su nastupima uveseljavali posjetitelje - neki od njih pjevanjem (članovi zbora OŠ Čavle), neki plesanjem (članovi plesnih skupina Tancurice, Flash dance unit te Zumba Eli), dok su ostali svoj doprinos akciji  dali izradom i prodajom predmeta pod vodstvom učiteljica Produženog boravka, likovne kulture te učiteljice povijesti i zemljopisa.

Vrijedni učenici pokazali su se i kao dobri „prodavači“ i sakupljači dobrotvornih priloga te su svojim trudom uspjeli sakupiti određeni iznos novca koji će zasigurno biti od velike pomoći obiteljima. Prikupljanje novčane pomoći još se odvijalo kupnjom tombola, ulaznica ili uplata na žiro račun.

 

Doris Šanko, učiteljica RN-e


 

Zahvala OŠ Čavle te učiteljima voditeljima Adeli Malnar, Alenki Žagar Pančić i Tanji Šojat.


 

OBAVIJEST O POKRETANJU HUMANITARNE AKCIJE SPREMNI ZA DOBRO U ORGANIZACIJI HRVATSKOG CARITASA

U mjesecu lipnju će, u organizaciji Hrvatskog Caritasa, započeti  nacionalna humanitarna akcija Spremni za dobro. Cilj akcije je prikupljanje starih udžbenika i bilježnica koje će Hrvatski Caritas u suradnji s partnerima zamijeniti za novčana sredstva te, putem Fonda za pomoć u nabavi školskih knjiga i pribora za osnovnoškolce i srednjoškolce iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, darivati preko mreže nad/biskupijskih, dekanskih i župnih caritasa.

Stoga molimo učenike da stare udžbenike i bilježnice od ove i prethodnih školskih godina, kojima se više neće služiti, ne bace već  11. i 12. lipnja 2014. donesu u školu i predaju  razrednicima ili vjeroučiteljicama Marti  Zoretić i Korneliji Radošević.

Molimo da se odazovete ovoj humanitarnoj akciji jer DOBRO JE ČINITI DOBRO!


 

IZVJEŠĆE O PRIKUPLJENOJ POMOĆI ZA POPLAVLJENA PODRUČJA U SLAVONIJI

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali pozivu i uključili u humanitarnu akciju namijenjenu poplavljenim područjima u Slavoniji.

Naši su  učenici, roditelji i učitelji još jednom pokazali svoju spremnost da pomognu. Sakupljeno je  mnogo odjeće, higijenskih  i sanitarnih potrepština, hrane, alata i radne odjeće te isto dostavljeno u Crveni križ u Županji. Na račun Hrvatskog Crvenog križa uplaćeno je i 6.603,50 kn novčane pomoći koje su sakupili učenici, roditelji i učitelji.

Voditeljica PCK OŠ Čavle, Jelica Šubašić


4. PEKMEZIJADA, ČAVLE 2014. GODINE

U subotu, 27.9.2014. godine učenici Produženog boravka zajedno s Malim ekolozima i Malim prirodnjacima sudjelovali su na 4. Pekmezijadi koja se održala u Domu kulture Čavle. Za ovu humanitarno ekološko-gastro manifestaciju organizatori su pripremili  slasne degustacije: kruške u vinu, razne pekmeze – đžemove, palačinke, voćne pite, njoke s pekmezom – šljivama te čajeve od autohtonog bilja.

Učenici su pod vodstvom učitelja Matije Malatestinića i učiteljica Marte Zoretić, Andreje Miler, Alenke Pančić Žagar i Doris Šanko izrađivali eko nakit od trava po ideji gospođe Marije Vičević iz udruge Vidov san za čistu planetu.

Posjetitelji su mogli donirati dobrovoljene priloge te se i ovog puta pokazalo kako ima mnogo ljudi dobre volje. Prihod od dobrovoljnih priloga iznosi 3600 kn, a namjenjen je potrebitima Općine Čavle.

Više o samoj  manifestaciji možete pogledati na fotografijama. 

Doris Šanko, učiteljica RN-e

 

 

 

 


OŠ ČAVLE - BOŽIĆNI KONCERT I SAJAM PRIGODNIH UČENIČKIH RADOVA, 18. PROSINCA 2014.,

DOM KULTURE ČAVLE

I ove su godine učenici OŠ Čavle, uz neizostavnu podršku svih djelatnika škole, iznimno uspješno realizirali već tradicionalni božićni koncert i sajam prigodnih radova u čiju su izradu trud uložili i brojni roditelji. Još su jednom pokazali da Božić, iako je prvenstveno obiteljski blagdan, podjednako lijepo i svečano obilježavaju i u okviru školskih aktivnosti.

 

U prepunom Domu kulture u Čavlima, sebi i svojim sumještanima su, umotan u najbolju volju i najljepše želje, poklonili prigodni program satkan od recitacija, pjesme i plesa, kroz koji su ih sjajno vodile učenice Maja Marušić i Leonarda Bernobić. U organizaciji programa pomogle su im učiteljice Katarina Badurina Miculinić, profesorica hrvatskoga jezika i Marijana Maričić, profesorica glazbene kulture, pomno birajući repertoar na prethodno održanim školskim audicijama.

Našoj božićnoj bajci doprinos su dale plesna skupina Flash Dance Unit i plesna skupina zumbe, koje već niz godina sudjeluju u ovom projektu, a ove im se godine priključio i plesni studio Ivone Brnelić RiS Dance Centar.

Rezultat zajedničkoga rada potvrđuje 10.558,00 kuna prikupljenih od dobrovoljnih priloga posjetitelja koje će se donirati UNICEF-ovom projektu Škole za Afriku, Dječjoj bolnici Kantrida i našim sumještanima kojima je pomoć najpotrebnija. Tome iznosu dodat će se i 870,00 kuna, to jest polovica iznosa prikupljenog u prethodno održanoj akciji Caritasa Za tisuću radosti te sredstva od otkupa PET ambalaže.

Ovaj je događaj kruna naših humanitarnih aktivnosti u koje se uključujemo tijekom svake školske godine imajući na umu da Božić jest jedan, ali ne i jedini dan u godini povodom kojega imamo priliku činiti dobra djela.

Katarina Badurina Miculinić, prof. HJ-a

Tražilicae-Dnevnik


Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 9. 2015.

Ukupno: 221463
Ovaj mjesec: 2161
Ovaj tjedan: 784
Danas: 106

Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Korisni linkovi

Zabavno i poučno

preskoči na navigaciju